Hernieuwbare energie

Klopt uw hart groen ? Wenst u te investeren in een zeer milieuvriendelijke technologie en besparen op uw energierekening ? Dan is hernieuwbare energie onder de vorm van zonnepanelen en/of warmtepomp misschien wel een oplossing.

Delfro BVBA is een gecertifieerd installateur (RESCERT) van warmtepompen en warmtepompboilers en kan u uitstekend begeleiden bij uw keuze. 

Kiezen voor hernieuwbare energie kan u vele euro’s besparen, maar voor iedere situatie dient eerst nagegaan te worden of die wel in aanmerking komt voor deze technologie. De graad van isolatie van de woning (warmteverlies), type van de gebruikte  verwarmingselementen, de gevraagde hoeveelheid sanitair warm water , de voorhanden energiebronnen zijn bepalende factoren voor een correcte advies en performante installatie.

Dankzij onze kennis en service geniet u van een comfortabele warmteopwekking met respect voor het milieu en uw budget.

Alleen door een correcte keuze aan de basis, kan u zich verzekeren van een mooi rendement en een beperkt verbruik. Dat zal u dan ook meteen aan uw energiefactuur merken en dankzij onze hoogwaardige systemen en vakkundige plaatsing, geniet u jarenlang van uw hernieuwbaar energiesysteem.

Onze specialiteit :

  • warmtepompen bodem/water
  • warmtepompen lucht/water
  • warmtepompboilers
  • zonneboilers voor sanitair warm water
  • zonneboilers voor ondersteuning van de centrale verwarming

Hernieuwbare energie

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x