Installatie & renovatie

Delfro neemt de realisatie van uw verwarmings- en/of sanitaire installatie van start tot finish in handen. Van de eerste leiding tot het inregelen van uw thermostaat en wordt uw project vakkundig gerealiseerd.

Wenst u te werken met stijlvolle radiatoren of geniet u liever van de comfortabele warmte van vloerverwarming ? Heeft u voorkeur voor een condenserende gasketel ? Wil je liever een condenserende stookolieketel ? Laat uw specifieke situatie het toe om een warmtepomp te plaatsen ? 

Ons team heeft alle deze verwarmingstechnieken onder de knie en voert ze feilloos uit.

Plaatsen van een regendouche? Wenst u  een extra WC bijplaatsen?  Heeft U veel kalk in het drinkwater en overweegt u een waterverzachter?

Wij gaan steeds aan de slag met topmaterialen voor de plaatsing van uw installatie. Van de ketel tot de radiatoren, van de leidingen tot de collectoren, van de waterteller tot aan de afvoer ? Kwaliteit en service komt altijd op de eerste plaats.

Wenst u een offerte en heeft u een digitaal plan ? Stuur dit dan naar ons door en wij zorgen voor een correcte prijsaanbieding.

Heeft u geen digitaal plan, dan komen wij steeds de situatie eerst ter plaatse bekijken. Zo kan u rekenen op een correcte prijs van in het begin, zonder verrassingen achteraf.


Installatie & renovatie

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x